Een drukke werkweek. Een van de gastkindjes kwam voor het eerst en dat is voor iedereen weer even wennen. Daarnaast was het aan het eind van de week mooi weer, dus gingen we veel naar buiten. Ook kwamen er allemaal leuke pakketten binnen voor mijn blog.

Foto 21-08-15 12 49 24

Na een druk weekend zaten we maandagmorgen nog even lekker bij te komen samen op bed. Ik had de televisie aangezet en die ziet Luuk nooit aan staan in onze slaapkamer, dus dat was dolle pret. Hij kijkt wel boos, dat is zijn nieuwe look tegenwoordig.

Foto 17-08-15 08 09 26

Ik deelde nog een latergram. Deze foto had Joost een dag eerder gemaakt. Van mij en Luuk samen in de zee.

Foto 17-08-15 16 25 56

Binkie! Lekker wakker worden ’s middags.

Foto 17-08-15 22 16 45

Maandagavond kwam Joost thuis met een cadeautje. Met het boek Grey. Ik ben er zo benieuwd naar! Ik begon er dezelfde avond nog in.

Foto 18-08-15 15 08 50

Dinsdagmiddag kwamen deze speelmatten binnen. Ze zijn heerlijk groot en de kinderen gingen er gelijk fijn op spelen. Zo hebben de onderburen hopelijk minder last van rondrijdende auto’tjes over de vloer. Ze klagen nooit hoor, maar soms gaat het spelen iets te hard. Dus ik kan maar beter voorzorgsmaatregelen nemen. En het is voor in de winter ook wel lekker warm wanneer de kinderen op de grond spelen.

Foto 19-08-15 10 27 56

Dinsdag aan het begin van de avond kwam mijn nieuwe laptop binnen. En ik was zo blij als een kind!

Foto 23-08-15 12 49 03

Ik kreeg een berichtje van mijn aanplakzussie, of ik zin had om mee te gaan naar K’s Choice in december dit jaar. Natuurlijk heb ik daar zin in! Ik ben gek op de stem van Sarah Bettens en vind het een geweldige band. Eindelijk kan ik ze live zien over een maand of 3!

Foto 20-08-15 13 16 56

Donderdagmiddag speelde ik samen met Luuk en twee gastkinderen. Bijna alles werd overhoop getrokken en het merendeel werd gelukkig ook weer opgeruimd halverwege de middag.

Foto 20-08-15 18 51 52

Vorige week kocht ik via Marktplaats deze fietskar voor een prikkie. Om de kar te vervoeren hadden we hem helemaal uit elkaar gehaald en donderdagavond zette ik alles weer in elkaar. We hebben geen ruimte voor een bakfiets, dus dit is een hele fijne middenweg. Op deze manier kan ik toch met 4 kinderen op pad.

Foto 21-08-15 08 31 24

Vrijdagochtend maakte ik er een poetsochtend van. Deze fijne boekenkast verdiende wel een uitmest ronde en een sopje. Ik schreef een blog over hoe ik aan het opruimen ben momenteel en kreeg veel herkenbare reacties.

Foto 21-08-15 11 56 44

Vrijdagmiddag bood ik noodopvang aan voor een van mijn gastkinderen. Dus tijdens de lunch had ik er een extra kind bij. We hebben lekker zitten smullen met zijn drietjes.

Foto 21-08-15 12 41 06

Ook nieuw! Mijn Polar FT4. Een hartslagmeter voor tijdens het sporten. Fijn om te weten of je goed bezig bent tijdens het sporten, of niet.

Foto 21-08-15 12 46 18

En ik had mazzel, mijn gastkindje slaapt niet altijd meer ’s middags, maar vrijdag was ze toch wel moe. Terwijl beide kinderen lagen te slapen, tikte ik twee blogjes. Ik barst van de inspiratie, maar heb zo weinig tijd om alles uit te werken door het vele werken. Ik ben nog steeds erg zoekende in hoe ik het beste mijn tijd kan indelen.

Foto 21-08-15 18 09 32

Aan het eind van de middag was het zo mooi weer, dat we besloten een rondje te wandelen met Luuk. Hij wilde graag op zijn fiets zitten, dus die ging mee. En uiteindelijk deden we ook nog even een boodschap met elkaar.

Foto 22-08-15 17 08 30

Zaterdag werd ik verrast met dit toffe perspakket vol met lekker broodbeleg van de Ruijter. Binnenkort meer hierover!

Foto 22-08-15 19 25 55

Het regende pakketjes zaterdag, want ook deze regenlaarzen voor Luuk kwamen binnen. Hij vond ze gelijk zo leuk, dat hij ze aan wilde hebben. En dat met 26 graden en droog weer.

Foto 23-08-15 06 39 33

Zondagochtend was Luuk extreem vroeg wakker. We maakten er een luie zondagmorgen van en keken samen naar Bumba. Ik heb niet heel veel met die clown, maar het is het enige kinderprogramma waarbij Luuk van begin tot eind rustig blijft kijken.

Foto 23-08-15 07 00 46

En ik maakte mijn eerste #broodjebijzonder met het beleg van de Ruijter. Heerlijk!

Volg je mij al via Instagram?

Lees ook: Weekoverzicht #61

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Blote mama buik van Joyce
Next Lid van de sportschool

6 thoughts on “Weekoverzicht #60: Werken, opruimen en buiten spelen

  1. Die bergstein laarsjes zijn zo leuk, ik hou d’r van. Heb je grey al uit, wat vond je er van? Ik heb ‘m net uit en vond het einde een beetje apart, haha!

  2. Die Bergstein laarsjes staan hier ook op het lijstje en niet eens omdat ik ze zo leuk vind maar vriendlief is er helemaal weg van! Maar eerst eens wachten tot meneer loopt en dan maar eens kijken wanneer het het seizoen is voor laarsjes! Alhoewel hier in NL kan je ze altijd nodig hebben! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Nationale vriendinnendag 2020; Ideeën voor de leukste uitjes

1 januari 2020
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten