Soms kom je een folder tegen in je brievenbus waar je direct enthousiast van wordt. Dat had ik bij de folder van de Wibra. Zij hebben zo’n leuk babykamer assortiment momenteel dat ik niet kon wachten tot ik de winkel binnen kon stappen om mijn mandje vol te laden. Wat ik zoal kocht laat ik je zien in deze Wibra shoplog. 

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Wat een leuke producten allemaal! Inmiddels heeft alles ook al een plekje gekregen. Behalve de grote papieren opbergzak.

Heb jij een idee wat ik met die zak zou kunnen doen? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Negenmaandenbeurs 2016
Next Stempel met mijn eigen logo + winnen

4 thoughts on “Wibra shoplog kinderkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Getest | Suikervrije limonade van Cool Bear

15 november 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten