Wie is de mol? Wie kent het programma niet? Ik moet eerlijk bekennen dat ik het niet vaak red om complete seizoenen af te kijken, maar doe dit jaar weer een goede poging. En nu ik samen met Fleur van Mama’s Liefste (die me ook heeft getagd voor deze tag) en nog meer mamabloggers in een poule zit, met bijbehorende appgroep, denk ik dat ik het niet kan maken om dit seizoen niet af te kijken. Ik beantwoord allerlei vragen over dit toffe spelprogramma, maar ik waarschuw je wel alvast. Mijn wie is de mol kennis is heel erg slecht. 

Inhoudsopgave

Blijf je thuis voor Wie is de Mol? 

Nee, ik blijf er niet voor thuis. Maar ben ook niet heel vaak weg op zaterdagavond. Mocht het toch voorkomen dat ik er een keer niet ben, kijk ik het meestal niet terug. Tenzij ik echt fanatiek mee wil doen met de poule, zoals dit jaar. Ik denk dat ik het nu dus wel zo snel mogelijk zou proberen terug te kijken.

Hoe lang kijk jij al naar Wie is de Mol?

Al een aantal jaar, maar ik moet toegeven dat ik het seizoen vrijwel nooit volledig zie. Dat wil ik dit jaar wel anders doen trouwens. Een van mijn goede voornemens is immers om wat meer tijd voor mezelf te nemen en minder in de avonden te werken. Dat kan ik mooi volbrengen op de zaterdagavonden de komende tijd. De eerste keer dat ik Wie is de Mol? zag was in Thailand trouwens. Op een hotelkamer in Pattaya hadden we een BNR zender en daar kwam Wie is de Mol? toen nog op. Dat is inmiddels 9 jaar geleden.

Wie is de beste Mol aller tijden?

De enige Mol die mij is bijgebleven is Kees Tol. Volgens mij is het seizoen waarin hij meedeed, ook de enige die ik van begin tot eind gevolgd heb.

Wat is de beste mollen-actie ooit?

Lastige vraag, want ik heb dus echt geen mollen-acties door he. Ja als ze heel erg overdreven gedaan worden, waardoor je eigenlijk al bijna zeker weet dat het geen echte mollen-actie was. Maar verder vallen dingen mij heel slecht op moet ik bekennen.

Wie is je favoriete presentatie?

Ik ken eigenlijk alleen Art echt als presentator van Wie is de Mol? en ik vind hem geweldig.

Welke opdracht is je bij gebleven?

Dat is de finale opdracht geweest in de trein met Kees Tol, Carolien Borgers en Paulien Cornelisse. Want nogmaals, ik let niet goed genoeg op. Je kunt mij wat Wie is de Mol betreft echt makkelijk in de maling nemen haha. Deze opdracht bleef me het meeste bij omdat ik met smart zat te wachten op het antwoord wie de Mol was. En na het uitstappen uit de trein, bleek Carolien verloren te hebben, maar moesten we nog een hele week wachten op het verlossende antwoord. Wie heeft gewonnen en wie was de mol. Ik was echt zwaar pissig dat ik zo aan het lijntje werd gehouden. Fanatiekeling die ik was op dat moment, hahaha.

Welk land vond je de mooiste locatie?

Eigenlijk is alleen Zuid-Afrika me echt bijgebleven. Maar ik moet zeggen dat ik sowieso wel erg kan genieten van de shots van de mooie landschappen tussendoor. Waar dan dus vaak hints in verborgen zitten, die zoals je inmiddels kunt verwachten, volledig langs me heen gaan.

Wat is je favoriete Mol-moment?

Die heb ik niet.

Hou je een Mollenboekje bij of heb je aan andere strategie?

Nee, ik doe niet aan Mollenboekjes. Wel ben ik inmiddels fanatiek aan het meedoen in de Wie is de Mol app met verschillende poules. Wist je dat er zelfs allerlei naam-poules te vinden zijn? Zo werd ik vorige week uitgenodigd voor de Joyce’s poule. Daar zit ik in, samen met 157 andere vrouwen die Joyce heten. Maar ik doe ook mee in een mamabloggers Wie is de Mol? poule en heb samen met Joost ook een poule. Hij kijkt voor het eerst met me mee dit jaar.

Zou je zelf mee willen doen?

Nee, ik ben echt niet gemaakt voor zulke programma’s. Dat nadenken de hele tijd, niemand durven te vertrouwen, constant op zoek zijn naar hints. Het zou me volledig slopen.

Wie gaat er vanavond naar huis denk je?

Afgelopen zaterdag ging Jean-Marc ineens naar huis, omdat het hem teveel geworden was. Een behoorlijke anti-climax als je het mij vraagt. Ik was ook even flabber gasted. Maar goed, komende week dan. Ik denk zelf dat Emilio naar huis gaat. Op de een of andere manier heb ik het idee dat hij teveel met andere dingen bezig is. Of hij is gewoon een goede Mol, dat kan natuurlijk ook nog… Ik vind het op dit punt in het spel nog erg moeilijk te zeggen. Er zijn twee afleveringen geweest, waarbij in de eerste aflevering, de spelers allemaal gesplitst over verschillende landen zaten en in de tweede aflevering gaat Jean-Marc zonder een test te doen, naar huis. Dus ik ben heel benieuwd wat er komende week gaat gebeuren.

Wie wint er dit jaar Wie is de Mol?

Ik hoop dat Jan Wie is de Mol? gaat winnen. Of dat hij de Mol is. Want ik vind hem zo ontzettend leuk op televisie. En wat mij betreft is hij ook echt de gangmaker van de groep. Zoals hij iedereen tijdens de grintopdracht afgelopen zaterdag aan het toespreken was, op een positieve manier. Ik heb ervan genoten en hoop dat hij wint, al is het alleen maar zodat hij tot aan de laatste aflevering meedoet.

Wie is de Mol 2018?

Ik wil niet inzetten op 1 persoon, maar ik verdenk Ruben momenteel het meeste. En daarna Olcay. Al hoop ik niet dat Olcay het is, want ik vind haar niet zo leuk in dit programma. En de Mol doet natuurlijk mee tot en met de laatste aflevering….

Wie denk jij dat de Mol is?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 10 x 1990: dansen met je kinderen
Next Familie agenda van Homeworktime + Winactie

Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

DIY Kerstslinger

19 december 2014
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten