De laatste mamabloggerdag was alweer een tijdje geleden. Maar exact een jaar na de allereerste, is het weer zo ver. Je kunt op maar liefst 65 blogs langshoppen en meedoen aan een winactie. Je maakt dus 65 keer kans op een hele toffe prijs. Hoe het werkt leg ik je uit. En je kunt hier de hele week kans maken op een Action cadeaukaart. 

De blog voor mij: Mama’s liefste

Als het goed is, ben je hier terecht gekomen via Mama’s liefste, de blog van Fleur. En zo niet, dan ben je vast de bloghop hier begonnen en kom je uiteindelijk alsnog bij Fleur terecht. Ik heb Fleur inmiddels twee keer mogen ontmoeten, de eerste keer tijdens de bloggerstour op de Negenmaandenbeurs en ze was vorige week mijn netwerk-maatje bij Bloggers by Nature. Ze is een ontzettende lieverd en heeft een leuke blog! Je kunt bij haar iedere week vrijwel alle winacties in bloggersland vinden. Dus als je gek bent op het winnen van producten, is dat wekelijks een must-read! En ze schrijft leuke reviews over verschillende toffe producten.

Fleur, bedankt voor het doorlinken!

Welkom op MamaKletst!

De bedoeling van een bloghop is natuurlijk ook het leren kennen van nieuwe blogs. Nu weet ik zeker dat er vaste lezers op mijn blog zullen komen vandaag. Maar hopelijk zorgt de bloghop ook voor nieuwe aanwas. Speciaal voor hen wil ik graag even vertellen wie ik ben en wat er zoal voorbij komt op MamaKletst.

Ik ben Joyce, 29 lentes jong, de vrouw van Joost en samen hebben wij twee zoons Luuk (3,5) en Maik (11 maanden). Mijn blog is grotendeels mijn werk en daarnaast heb ik nog een eigen online media bedrijf, Joyce Media. Daarmee bouw en onderhoud ik websites voor andere mensen, onderhoud ik ook de social media kanalen voor bedrijven en ik doe portret fotoshoots.

Op MamaKletst lees je veel persoonlijke artikelen. Niet alleen van mij, maar ook van mijn gezellige bloggersteam. Je vindt hier verhalen over onze kinderen, fijne producten, leuke dagjes uit, lekkere recepten, handige tips en nog veel meer. Binnen nu een paar maanden hoop ik een maagverkleining te krijgen. Ik ben namelijk behoorlijk te zwaar. En mijn lichaam, maar ook dat van anderen, is een rode draad op MamaKletst. Ik heb namelijk de blote mama buik rubriek, waar moeders hun lichaam bloot geven en vertellen over wat eraan veranderd is sinds de zwangerschap.

Win een cadeaukaart t.w.v. € 15,00 van Action

Deze keer leek het me leuk om een prijs te bedenken die voor iedereen leuk is. Ik ken werkelijk niemand die het niet leuk vindt om te shoppen bij de Action. Dus een Action cadeaukaart leek mij een prima prijs.

Wat moet je doen om kans te maken op de cadeaukaart?

Meedoen is simpel! Reageer onder deze blogpost om te laten weten dat je meedoet. Vergeet niet om een geld e-mailadres te gebruiken.

Voor een extra winkans:

Om extra kans te maken, zou ik het leuk vinden als je MamaKletst op Facebook volgt. Voel je vrij om vrienden te taggen onder het bericht en/of het bericht te delen op je eigen tijdlijn.

Meedoen kan t/m vrijdag 15 september. Je hebt dus 7 dagen de tijd om mee te doen. Na die tijd maak ik via Facebook bekend wie de winnaar is van de cadeaukaart.

Zie hier de voorwaarden van meedoen met winacties op MamaKletst. Meedoen met de winactie, betekent dat je akkoord gaat met deze voorwaarden.

Door hoppen naar:

De volgende blog in het rijtje van 65 bloggers is Saskia’s Wereld. Saskia blogt over de dagelijkse dingen, leuke DIY’s, reviews over producten en uitstapjes. En kun je lezen welke uitjes ze samen met vrienden of met haar zoontje heeft gedaan. Elke maand verschijnt er een blog online van de boodschappen die ze gratis heeft gekregen door middel van geld terug acties.

Leuk dat je langs bent gekomen tijdens deze bloghop! En hopelijk zie ik je snel weer verschijnen hier!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Weer naar school
Next Radicaliserende kleuters. Een uitzondering?

126 thoughts on “Win een Action cadeaukaart – Mamabloggersdag

 1. Kwam ik gewoon in de hop van vorig jaar terecht. Dacht ik even bijna klaar te zijn, maar nog niet helemaal. Wat een leuke winactie. Goed bedacht zeg! Ik doe graag mee. Heb nog een aantal dingen op mijn wishlist staan van de action haha.

 2. Action, wie komt er niet regelmatig. Ik kom er in ieder geval best vaak, dus die cadeaukaart komt goed van pas.
  Dus ik doe heel graag mee.

 3. Leuke prijs! De action heeft van alles wat! Ik zou een heleboel kunnen kopen van 15 euro. Ik heb je uiteraard gevolgd op Facebook! Leuk blog, zeker het volgen waard! Groetjes Hannah

 4. Leuk de bloghop en wat een fijne prijs. Leuk voor de finishing touch op de kinderkamer en onze eigen slaapkamer nog op te leuken 🙂 nog even en dan mogen we haar in onze armen houden en heerlijk genieten 🙂

 5. Hoi wat een leukeblog ik doe graag mee met de winactie ik ben dol op de acion ik ga altijd voor 1ding en kom altijd terug met een tas vol zoals zo velen dus de kado kaart is altijd welkom volg je op fb

 6. Leuk, ik loot graag met je mee! Bij de Action kun je echt altijd weer iets vinden waarvan je vijf minuten eerder nog niet wist dat je het nodig had. 😉

 7. Super leuk om hier mijn vriendin mee te verrassen!! Ze houd zich altijd heel leuk bezig met creatief hobbyen met spullen van de action..

 8. Oeh, super! Action is altijd een gevaarlijke winkel voor mij, op loopafstand tegenwoordig 🙂 Dit shoptegoed is dan ook heel erg welkom.

 9. Super leuk die hops :). Met 2 knutselkoninginnen in huis kunnen we een cadeaubon van de action wel heel goed gebruiken.

 10. 25 euro shoptegoed van de action kan iedereen wel gebruiken. Dat wordt nog lastig een winnaar uitkiezen. Ook ik maak graag een kansje. Shop er beesel vaak namelijk voor de kindjes
  Veel plezier met de hop

 11. Ik hoop dat je gisteren een een gezellige bloggersdag hebt gehad! Leuk ook weer zo’n bloghop toch weer een paar nieuwe ontdekt.
  Een Actionbon daar ga je sowieso iemand blij mee maken, ik loot dan ook graag mee.

 12. Jaah! Action is een van favoriete winkels, en met €5 kan ik daar heel wat leuks kopen. Ik doe dus zeker graag mee met je winactie.
  Leuk om via de bloghop jouw blog te ontdekken. Ik ga je volgen!
  Liefs Wendy

 13. Leuk! Ik volg je sinds 1 van de vorige hops (? is dat een goed woord? :p ) en kom regelmatig gezellig kijken/meelezen.
  Wat een fijne cadeaukaart geef je weg, verwennerij voor alle Action fans! Ik waag dus ook graag een kansje en wens iedereen veel plezier met de bloghop!

 14. Bijna vergeten te reageren, gisteren zoveel blogs gezien tijdens de bloghop, bijna het spoor bijster geraakt.
  Een Action-cadeaukaart, daar weten we hier wel raad mee. Zeker nu het straks (nog) regenachtiger wordt , kouder en vroeg donker is het wel gezellig om leuke dingen binnen te doen. En bij de Action krijg je heel erg veel knutselspullen. Die zouden we ervoor gaan halen.

 15. Goede keuze, een action cadeaukaart! Wie wil dat nu niet winnen haha..
  Ik zou er knutselspullen voor de kindjes en mezelf van kopen en misschien nog wat leuks voor in huis 🙂

  Ik doe dus graag mee hihi

 16. Wauw! dapper van je dat je in het traject zit! ik weet precies hoe het is. het is nu 6 jaar geleden dat ik mijn maagverkleining heb gekregen. ik ga je volgen 😀 Dus als je vragen hebt.. stel ze gerust! Ook vind ik het leuk om bij de action te shoppen dus doe ook graag mee aan je actie.
  succes met je traject!

 17. woooow hoe gaaf is dit! lekker shoppen omdat je dat cadeau hebt gekregen.op deze manier word shoppen natuurlijk wel heeeeeel erg leuk!
  me zoontje is 25 oktober ooknog 1 jaar wat leuks extras erbij is helemaal super! mijn duimen draaien

 18. haha tegen zo’n actie zeg ik geen nee tegen 😉 leuk! Als ik win, shop ik eens iets niet voor mijn werk of mijn kinderen, maar voor mijzelf!

 19. Supertoffe prijs! Ik ben iets langer aan het hoppen dan ik dacht haha, maar dat komt door al die leuke acties…ik doe graag mee!

 20. Jaaaa, ook al zo leuk! Ik zou graag dit shoptegoed willen gaan besteden bij de Aaaa-Ceeee TION (zoals mijn schoonvader het noemt 😉

 21. Oh dit zou zo fijn zijn.. als alleenstaande mama van 2 kindjes.. ik zou hun leuke dingen laten uitzoeken.. hebben mijn kids dik verdiend na alles wat ze meemaken !!

 22. Leuk! Vooral nu er weer kinderfeestjes aankomen; bij Action koop ik regelmatig cadeautjes maar ook de benodigdheden voor onze eigen feestjes. Dus ik waag graag een kansje. Uiteraard volg ik al via FB. liefs melissa

 23. Echt heel leuk deze Bloggershop. Zijn zoveel blogs om te ontdekken, dat ik het gezellig in etappes doe. Elke dag een paar. Lekker lezen, en als ik een winactie zie die me bevalt, ook daaraan meedoen.
  Een action-cadeaukaart is een welkom geschenk. En ook ik maak zeer graag kans.

 24. Een Action cadeaukaart is hier (net als in vele huishoudens) heel erg welkom. Ik weet al precies wat ik voor ‘t shoptegoed zou kopen, van die toffe raamschermen… want ik heb net deze week twee (dode) planten weggegooid en m’n vensterbank is akelig leeg.

 25. vandaag nog bij de action geweest.. uiteraard niet met lege handen, maar ook zeker niet alles meegenomen wat ik leuk vind. Mocht ik de cadeaukaart winnen zou ik er herfstdecoratie van halen. Het huis gezellig maken voor de donkere dagen.

 26. Wat een leuke actie, ik doe graag mee, maar niet voor mezelf, ik werk in de thuiszorg en ik heb een hele lieve cliënte aan wie ik deze kaart zou geven, kan ze eens wat leuks voor haar zelf kopen ???

 27. Onwijs leuk Joyce! Dit zou heel goed van pas komen voor leuke accessoires in ons nieuwe huisje! Die kan wel wat gezelligheid gebruiken! 😉 Super Bedankt voor de Lieve Kans! 😀

 28. He wat leuk een nieuw blog. Direct je pagina geliked. Dacht Action Yes, daar kom ik regelmatig en ja…. dan neem ik niet alleen dingen mee die op mijn lijstje staan. Kom altijd wel weer handige en o zo goedkope (ik kan ze niet laten staan) dingetjes tegen. Dus doe graag mee voor het shoptegoed.

 29. Wat een leuke winactie met deze bloghop.
  Ik kom regelmatig bij Action in ons dorp, dus het zou heel leuk zijn iets voor de kleinkinderen te kopen en niet te hoeven afrekenen.
  Lekker betalen met deze cadeaukaart.
  Ik volg je op Bloglovin en hop nu weer door naar Saskia’s Wereld.

 30. Jahaa, daar doe ik graag aan mee. Leuke creatieve spulletjes, kleine cadeautjes voor de feestmaand. Kortom, ik kom weer met veel te veel thuis?

 31. whoehoee! natuurlijk doe ik mee en wat je zegt ik ken ook niemand die de action niet leuk vindt. voor ieder wat wils.
  🙂 ook op facebook volg ik natuurlijk

 32. Wie komt er nu niet graag bij de Action 😉 ik in ieder geval wel en ik loop ook altijd met meer dan buiten dan ik nodig heb haha. Maar ook dat is bij meer mensen herkenbaar! Heel graag waag ik dan ook een kansje, het zou super van pas komen!

 33. Met familie die er werkt, kom ik eigenlijk veel te vaak in de Action. Maar met dit shoptegoed moet ik me niet meer schuldig voelen als ik weer eens iets meeneem. Ik doe graag mee.

 34. Zelf zoveel zorgen en dan een ander blij willen maken. Daar moeten er meer van zijn. Ik doe heel graag mee voor mijn kwartaalse leef je uit shopping day!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

De maagverkleining van Luis

6 november 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten