Al jarenlang sta ik liever achter de camera dan ervoor, toch ben ik elke keer dat ik door een fotograaf wordt gekiekt erg blij met het resultaat. Toen ik vorige week bij vriendin Simone op kraambezoek ging, vroeg ze of ik het leuk vond als ze wat foto’s van me maakte. Daar zeg ik geen nee tegen! En om het nog mooier te maken besloot ze dat ze ook nog wel een fotoshoot wilde weggeven aan een van mijn lezers. Super leuk!

Zoals ik al eerder zei. Ik sta zelf niet graag op de foto. Al helemaal niet nu ik me helemaal niet zo goed voel in mijn eigen lijf. Simone en ik kennen elkaar al heel wat jaartjes. Van het bloggen én het fotograferen. Toen bloggen nog helemaal niet zo hip was en we als jonge meiden steeds serieuzer werden met fotograferen. We hebben elkaar ook al eerder ontmoet. We woonden nog maar net in Zeist toen Simone hier naartoe kwam treinen. Ook toen heeft ze me gefotografeerd. En nog steeds ben ik heel erg blij met die foto’s.

IMG_0168_1

Maar inmiddels zijn we 5 jaar verder, ben ik een kind en heel wat kilo’s rijker. En tja, ik ben nog wel dezelfde persoon, maar mijn uitstraling is toch echt veranderd. Vorig jaar ging ik, samen met Luuk, ook al op de foto bij Aline. Met die foto’s ben ik ook nog steeds heel erg blij. Het is niet voor niets dat een van de foto is omgezet naar een header voor mijn blog. En iets meer dan een jaar pronkten de foto’s als profielfoto op verschillende social media kanalen en in de sidebar van mijn blog.

Toch is Luuk nu groter en mijn haar is twee keer zo lang als een jaar geleden. Tijd dus voor nieuwe foto’s. Ik was maar wat blij dat Simone het me aanbood, want ik ben erg gek op haar manier van fotograferen en bewerken. Terwijl haar man de kleine man de fles gaf, vertrokken wij naar buiten. Het was warm en erg zonnig, maar toch vonden we wat plekjes om het huis heen om foto’s te maken. Simone had al gauw het sleutelwoord te pakken om me aan het lachen te maken en samen hadden we de grootste pret.

IMG_0138

Die pret is goed te zien op de foto’s. Ik denk niet dat je een oprechtere lach van me kunt krijgen, dan te zien op deze foto’s. En uiteraard denk ik af en toe, gets. Ik heb een onderkin. Oh nee, die armen. Oh nee, die vreselijke breedbek lach. Maarja. Het is wie ik ben. En Simone heeft me precies zo op de foto weten te zetten zoals ik ben.

Het leek ons leuk om ook een social media shoot weg te geven via mijn blog. Wat voor shoot het precies is?

 • Een Social Media Shoot t.w.v. € 80,00 van Simone Nijssen Fotografie.
 • Geldig voor één persoon
 • Duur: ongeveer 30 minuten
 • Inclusief 5 hoge resolutie foto’s in kleur en zwart-wit
 • De foto’s worden binnen een week per mail verstuurd
 • De fotoshoot vindt plaats in Arnhem op een buitenlocatie die jullie samen uitkiezen

 

Wat moet je doen om kans te maken op de fotoshoot?

 • Laat een reactie achter onder dit artikel en laat daarin weten dat je meedoet
 • Om extra kans te maken mag je de Facebook pagina’s van Simone Nijssen Fotografie en MamaKletst liken (dit is niet verplicht!)

 

Ik ben echt onwijs blij met de foto’s en weet zeker dat ze van de winnaar van de fotoshoot net zulke mooie foto’s gaat maken!

Laat jij wel eens foto’s van jezelf maken?

 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Bratz are back!
Next Het regent, het regent, mijn laarzen worden nat

17 thoughts on “Zelf op de foto + win een fotoshoot!

 1. Ah, zo zie jij er dus in kleur uit :-)ik heb weinig mooie foto’s van mijzelf. Niet elke fotograaf kan mijn huidskleur goed vastleggen. Als wij vroeger familiefoto’s namen was dat een ramp. Zoveel verschillende huidskleuren zorgde zelden voor een mooie foto. Of ik was onderbelicht if mijn broertjes waren overbelicht. Van wen fotoshoot hingen er dan 2 verschillende versies aan de muur.

 2. Wat een mooie foto’s Joyce en Simone! Ik doe graag mee met deze actie, daar mijn foto’s die ik nu gebruik op mijn blog en sm zijn van toen ik nog zwanger was.

  Dus ik ga even keihard lopen duimen! 😉

 3. Ik doe graag mee, nu mijn blog een beetje gaat lopen merk ik dat t leuk is om ook daar mooie foto’s van mijzelf te hebben ipv alleen mooie foto’s van eten ;).
  Volgend jaar wil ik ook weer gaan solliciteren, dus ook daar zou ik ze voor willen gebruiken, op mijn cv en linkedin.

 4. tot nu toe staat iedereen altijd op de foto behalve ik omdat ik altijd degene ben die de foto’s maakt. Een keer met zijn allen of samen met mijn man zou wel heel leuk zijn!

  1. Hoi Lisette,
   Leuk dat je meedoet.
   Ik hoop dat je hebt begrepen dat het een Social Media Fotoshoot voor 1 persoon is. Wil je dan nog steeds meedoen met de winactie?

 5. Wat een mooie foto’s! Ze heeft je goed weten vast te leggen!
  Ik heb nooit foto’s van mezelf, hoogstens een paar selfies.
  Ben ook niet snel tevreden en een shoot staat al langer op mijn lijstje, dus ik doe mee!
  *gaat heel hard duimen*

 6. Prachtige foto’s Joyce! Die kleur blauw staat je ook echt heel goed vind ik. Ik doe graag mee met je leuke winactie. Ik gebruik nu voor verschillende kanalen verschillende foto’s en die zijn niet allemaal even denderend (of actueel) 🙂

 7. Wat een prachtige foto’s. Die zwart/wit foto vind ik het leukst!

  Ik zou graag mee willen doen. Maar om nou voor 2 uur te reizen voor half uurtje foto’s vind ik best zonde. Ik sla het helaas af.

 8. Wat een mooie foto’s heeft ze van je gemaakt! En wat wordt jouw haar al lang zeg!

  De enige fotograaf waar ik geweest ben ben jij, haha. Omdat ik er nu héél anders uit zie doe ik graag mee met deze winactie. Een dag naar mijn lievelingsstad én mooie foto’s, dat zou gaaf zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Tweedehands speelgoed voor de feestdagen, kan dat wel?

3 november 2022
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten