Vorige week vertelde ik jullie al dat ik erg dol ben op het vestje van Maxomorra voor Luuk. Ook gaf ik een setje kleding weg voor een jongen. En ik beloofde nog een winactie op te zetten voor de meisjesmama’s onder ons. En vanaf vandaag is het zover. Je maakt bij MamaKletst nu kans op 1 van de 2 Maxomorra jurkjes!

Ik mag dan wel een jongensmama zijn, dat wil niet zeggen dat ik de meisjesmama’s onder mijn bezoekers vergeet. Daarom heb ik geregeld dat ik maar liefst 2 jurkjes van het mooie merk Maxomorra mag weggeven.

jurken-maxomorra

De jurkjes zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn daarom ideaal voor de zomer. Met de leuke prints zijn ze ook nog eens extra zomers en vrolijk. Als ik de jurkjes zo zie liggen, vind ik het bijna jammer dat ik niet ook nog een dochter heb.

Het linker jurkje is lichtblauw, met daarop allemaal walvisjes in donkerblauw, wit en rood. De randen en de knoopjes zijn rood. En door de knoopjes is de jurk extra makkelijk aan te trekken. Het rechterjurkje is lichtgeel met daarop zonnebloemen in donkerder geel met oranje, of donkerblauw. En de randen en de knoopjes zijn fuchsia roze. Een echt zomers jurkje vind ik dit. Beide jurkjes zijn maat 74/80 en ze vallen ruim.

Omdat het twee jurkjes zijn, wil ik ook graag twee mama’s blij maken met een jurkje.

Wat moet je doen om te winnen?

 • Vertel in een reactie onder deze blog voor wie jij een Maxomorra jurkje wil winnen
 • En vertel ook naar welke kleur je voorkeur uitgaat
 • Om extra kans te maken like je de Facebook pagina van MamaKletst

Lukt het niet om te reageren onder dit bericht? Reageer dan onder de actie op mijn Facebook pagina. Meedoen kan tot en met 16 juli 2015. Op 17 juli zal ik de winnaars bekend maken via mijn Facebook pagina.

Later vandaag maak ik de winnaar van het jongenspakje bekend. Hou mijn Facebook pagina dus in de gaten!

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous De zonsondergang
Next Gezonde ijsjes maken

33 thoughts on “Win een Maxomorra jurkje

 1. Ooh wat zijn ze schattig! Ik doe graag mee voor Nomi, maar ik vind het echt heel moeilijk om te kiezen eigenlijk.. Ik denk toch dat ik voor de blauwe zou gaan, maar de gele is ook ontzettend leuk. Ik like je natuurlijk allang via Facebook 🙂

 2. Heel leuk! Alleen jammer dat mijn dochtertje niet de juiste maat heeft in de juiste periode… Ik zou wel mee willen doen voor het dochterje van vrienden van ons!

 3. Wauw ik vind ze allebei super gaaf. Maar mijn lievelingsbloemen zijn toch zonnebloemen, ze zaten zelfs in mijn bruidsboeket dus ik ga graag voor de gele! <3

 4. Jaaa! Zo leuk, natuurlijk wil ik er eentje winnen voor Quinn (en like is je al overal), beide kleuren staan haar goed gok ik en ik heb een zwak voor blauw bij meisjes en voor roze (wat dus in de gele zit), shit shit kan niet kiezen … Omdat er al meerr voor geel gaan zie ik hierboven, ga ik dan maar voor blauw 😉

 5. Wauw! Ik doe graag mee voor mijn eigen meisje! Voor de blauwe super leuk! Mocht deze toch helaas niet passen heb k een heel lief vriendinnetje met een super lieve baby meisje die deze ook helemaal te gek zou vinden!!

 6. Oh, wat een leukerds!
  Mijn dochter Rivka zou stralen hierin! Ze wordt bijna één dus een leuk verjaardagscadeautje. 🙂

  Kiezen welke is wel moeilijk hoor. De blauwe denk ik. Maar de gele is óók zo leuk!

 7. Jippie wat lief dat je ook een winactie houdt voor de meisjesmama’s. Ik zou graag voor mijn lieve meisje de gele willen winnen die kleur zal haar vast goed staan en kan ze nog net aan deze zomer! Erg leuk ook voor op het strand. Nu duimen maar 🙂

 8. Oooooh zo mooi !
  Ik doe mee voor mijn meisje, Alixe.

  En hmm als ik dan toch moet kiezen… dan kies ik voor de blauwe. Al vind ik de gele ook heerlijk mooi!

  (en ik like alvast ook je Facebookpagina voor een extra naam in de pot, hihi!)

 9. Wat een leuke jurkjes. De gele is mijn favoriet, maar ik denk dat Alice er niet in gaat passen. Ook al is ze een grote baby, ze past nu net in maat 74 en 80 is echt nog te groot. Dan is het herfst tegen de tijd dat ze hem past…
  Nee, laat iemand anders maar winnen… Dan win ik volgende keer wel 😉

 10. Ik doe graag mee voor de blauwe voor mijn dochter. Ik denk dat ze er volgende zomer in kan. En anders kan ie ook over een romper met lange mouwen en een maillot ?

  1. Wat een leuke jurkjes! Echt uniek! Moeilijk kiezen maar ik zou dan toch voor de gele gaan en wil deze heel erg graag winnen voor mijn lieve nichtje Nora. Mijn zusje (Sanne Verheul) heeft laatst een prachtig verhaal gedeeld via deze site en ben onwijs trots op haar hoe ze het allemaal voor elkaar heeft. Dit jurkje zal Nora prachtig staan! Hoop dat ik het jaar cadeau mag geven!

 11. Ooh superleuk voor onze Emma, zoveel kleertjes heeft ze nog niet dus komt zeker van pas.. en het design helemaal leuk.. Ik denk dat qua kleur de blauwe met walvisjes het best bij haar past.

 12. O wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zoë. Ze wordt vandaag 1 en zit precies in deze maat. Wij zijn gek op maxomorra kleding, alleen een jurkje voor de zomer hebben we nog niet. Dus dat zou goed van pas komen. Beide printjes vind ik erg leuk. Mochten we winnen dan laten we ons verrassen?

 13. Wat een geweldig merk is Maxomorra toch. En de jurkjes zijn super! Ik doe heel graag mee voor het gele jurkje voor mijn dochtertje Lise 🙂 Hopelijk volgen er nog veel mooie dagen waarop ze erin kan stralen!

  1. Gefeliciteerd! Jij wint het gele Maxomorra jurkje. Stuur je me voor dinsdag 21 juli je adres in een mailtje? Dan komt het jurkje z.s.m. jouw kant op!

 14. Superleuk! Zou mijn dochter van 7 maanden heel goed staan (maar ja, alles staat haar goed ;-)). Ik vind ze beide geweldig, moeilijk kiezen… Ze heeft al veel blauw, dus misschien eens een geel jurkje voor de verandering?

 15. Ooo die zijn gaaf! Ik zou hem graag voor mijn dochtertje willen winnen. Toen ze nog heel klein was had ik ook een maxomorra pakje voor haar, dat stond haar zo leuk. Ik zou de blauwe willen winnen, ze heeft een beetje rood haar en dan staat blauw het mooist bij haar.

  1. Gefeliciteerd! Jij wint het blauwe Maxomorra jurkje. Stuur je me voor dinsdag 21 juli je adres in een mailtje? Dan komt het jurkje z.s.m. jouw kant op!

 16. Wat onwijs leuk en anders dan gewone kinderkleertjes zeg! Echt super!! Ik doe heel graag mee voor het blauwe jurkje met walvisjes voor het kindje van een hele lieve vriendin 🙂

 17. Gek op maxomorra!! Zou graag mee willen doen ook deze winactie voor mijn lievelings, mijn alles, Juno! Het walvissen jurkje zou haar geweldig staan!

  Leuke actie zo!

  Liefs,
  Vivian (bufsel) en juno

 18. Wat een ontzettend leuke winactie! En wat een geweldig merk he. Ik vind ze beide enorm cute maar voor mijn eigen mooie meisje gaat de voorkeur uit naar de blauwe met visjes!
  Liefs Danielle en Alisa

 19. Hoe kan het nou dat ik dit nu pas zie?

  Had graag meegedaan voor de gele…

  Jasmijn staat beter met bloemetjes dan met walvissen 😛

  Er wordt vast iemand heel blij met de jurkjes 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Happy Horse knuffels

22 januari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten