Schrik niet! Luuk wordt nog (lang) geen twee jaar. De tijd gaat snel, maar ook weer niet zó snel. Toch hebben we wel alvast een verjaardagskroon in huis. En niet alleen voor hem, want ook mijn gastkindjes zijn een keer per jaar jarig natuurlijk. Dus ook voor hen is de kroon bedoelt. Ik ontving deze toffe verjaardagskroon van Handmade ‘n Hip. En het leukste is, dat jij er nog een kunt winnen ook!

Franca heeft altijd als kleding inkoopster gewerkt, maar na 15 jaar in de retail vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het werd een webshop! Waarin zij al haar creativiteit kwijt kan. Het is (met recht) haar grote trots geworden. Handmade ‘n Hip is een webshop waar je terecht kunt voor handgemaakte shirtjes, knuffels en bijvoorbeeld een verjaardagskroon.

klitteband-vilt

Toen Franca mij mailde om een samenwerking op te zetten, twijfelde ik geen moment. De vilten verjaardagskroon vind ik zo leuk! En praktisch ook, doordat je de cijfers met klittenband kunt loshalen en vastmaken. Zo hoef je niet elk jaar een nieuwe muts te maken of te kopen. En in mijn werk als gastouder is het ook handig om zo’n muts te hebben. Zo kunnen we er een echt feestje van maken als een van de kinderen jarig is. En het groen met blauwe, is zelfs voor meisjes nog best leuk!

vilt-verjaardagskroon

De kroon is door middel van klittenband te verstellen in verschillende maten. Zodat het om verschillende maten kinderhoofdjes past. Een vrolijke feestfoto met een kroon voor de ogen van je kind is erg grappig, maar voor je kind iets minder leuk haha.

En doordat de kroon handgemaakt is, zijn ze allemaal een beetje anders. Dat is natuurlijk net het leuke aan handgemaakte producten.

Door het vilt zit de kroon ook nog eens heerlijk zacht. Beter dan kartonnen feesthoedjes. Waardoor je kind ‘m waarschijnlijk niet meer af wil doen.

Lees ook: 18x toffe verjaardagskronen

verjaardagskroon

Wil jij een verjaardagskroon voor je kind(eren) winnen? Doe dan mee met deze winactie.

Je maakt kans op een verjaardagskroon naar keuze. Het mag ook een meisjes variant zijn, of voor oudere kinderen.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Reageer onder dit artikel en vertel dat je meedoet aan de winactie

En dat is het! Meer hoef je niet te doen.
Om extra kans te maken mag je ook MamaKletst nog liken op Facebook.
Meedoen kan tot en met donderdag 23 juli. Op vrijdag 24 juli maak ik de winnaar bekend via mijn Facebookpagina.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (33), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (7) en Maik (5). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een speelleergroep en bso en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Onvoorwaardelijk
Next Gezonde eiersalade

14 thoughts on “Win een verjaardagskroon

  1. Zou een super leuk extra cadeau zijn voor onze kleine vent. Hij wordt al weer bijna (over ong. een maand) 1 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden!

  2. Wauw! Wat een gave actie!! Die kroon zou erg handig zijn in mijn kleuterklas! Nu krijgen ze vaak zo’n papieren variant, maar het maken van die mutsen is niet mijn sterkste kwaliteit, helaas! Met zo’n kroon van Handmade ‘n Hip lopen mijn jarige joppen er wel erg feestelijk bij! ?

  3. Leukleuk.

    Ik doe.ook graag mee met de actie.
    M’n dochter verjaard tenslotte al weer ‘bijna’ (nog maar 8,5 maand, dan is ze al 2)

  4. Jaa ik doe ook graag mee! Onze zoon word in augustus 3 ! En omdat ie blauw met groen is kan die nog mee voor zijn broertje! Zou een tof cadeau zijn!! ♡ liefs wendy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Dagje uit: Veiligheidsmuseum PIT in Almere

14 februari 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten