Herinner je je de blote mama buik van Kirsten nog? Zij heeft sinds kort een eigen bedrijf en maakt zelf armbandjes. En ze was zo lief om 1 armbandje beschikbaar te stellen voor een winactie. Zo leuk!

Kirsten doet graag iets met haar handen en besloot te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een eigen bedrijf. Ze maakt lichtgewicht aluminium armbandjes. Hier kun je een tekst naar keuze op laten zetten tot 45 tekens inclusief spaties. Zo kun je de namen van je kinderen erop laten zetten, of een quote die goed bij je past.

Zelf mocht ik ook een armbandje laten maken door Kirsten. Ik moest er even over nadenken wat ik erop zou laten zetten. De quote ‘love what you do’ past erg goed bij mij. Ik ben regelmatig erg ongelukkig geweest omdat ik dingen deed waar ik helemaal niet blij van werd. Inmiddels weet ik dat ik het gelukkigst word als ik doe waar ik van hou. En dat is niet altijd de makkelijkste weg. Daarom leek het me goed om de tekst op een armbandje te hebben staan, zodat ik er regelmatig aan herinnert word.

armbandlovemade

Al een uur na het doorgeven van de tekst die ik er graag op wilde hebben, kreeg ik een berichtje dat de armband op de post was gedaan. Dat is snel! En inderdaad, de volgende werkdag lag het armbandje bij me in de brievenbus.

Het armbandje wordt in een ronde vorm geleverd. Zodat je het zelf goed af kunt stellen naar de vorm van je pols. Het past dus bij iedereen!

Wil jij een armbandje van Lovemade winnen?

* Laat in een reactie onder deze blog weten welke tekst jij er graag op zou laten zetten
Je maakt extra kans op het armbandje als je de Facebookpagina’s van MamaKletst en Lovemade leuk vindt

En dat is alles! Je kunt meedoen tot en met vrijdag 10 april. Op 11 april zal ik de winnaar een mailtje sturen. Vergeet dus niet te reageren met een geldig e-mailadres.

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Visitekaartjes voor mijn blog
Next DIY: De maandfoto’s

16 thoughts on “Winnen: Armband van Lovemade

 1. Oh ik doe ook graag mee! Zou idd de Namen van mijn 3 mannen erop willen! Shame on me ! Ik heb nog steeds na 3 jaar geen sieraad laten maken ! Dus word wel tijd ervoor !♡♡♡ xxx wendy

 2. Wat een super leuke win actie..
  En heel cliché maar ook ik zou gaan voor de namen van me geliefde.

  Melvin ⭐ Sophia ⭐ Sanne

  Zoiets zou geweldig zijn!
  Heb nog geen sierraad met een naam dus dit zou zó tof zijn. (Ps. Pagina’s zijn geliked hoor dames

 3. Wat een leukerd! Hier doe ik graag aan mee. Mijn tekst zou zijn: Every day I miss you more. Van Racoon gejat, maar ik vind het een mooie toepasselijke zin 🙂

 4. ‘Geen zorgen voor de dag van morgen’

  om me zelf er aan te herinneren om alles stap voor stap te nemen en niet zorgen te maken over de volgende stap….

  wat een gave winactie.!!!!

 5. ik zou heel graag een armbandje willen winnen met de tekst, Kindness begins with me

  ik vind dat dit een quote is die iedereen zou moeten dragen (in zijn hoofd), even jezelf herinneren aan het feit dat alles bij jezelf begint. dit armbandje zou ik dan ook aan mijn dochtertje willen geven als ze wat ouder is, zodat ze dit altijd bij haar draagt.

  Kindness begins with me!

 6. Ik doe ook ontzettend graag mee! Ik heb beide pagina’s geliked en ik zou als tekst nemen: Dappere Dodo. Voor mijn dochter welke vorig jaar is overleden, om haar te herinneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Een nieuwe eethoek

23 mei 2017
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten