Winnen: Lost my name

Luuk is een echte boekenwurm, net als ik. Hij verslindt boeken en wil ze keer op keer voorgelezen hebben. Het voorlezen lijkt ook zijn vruchten af te werpen. Luuk herhaalt veel woorden die we voorlezen en luistert goed naar wat we zeggen. Hoe leuk is het dan ook om in een voorleesboekje op zoek te gaan naar de letters van zijn eigen naam? We ontvingen het boekje ‘help mijn naam is weg!’ van Lost my name en ik vertel je graag wat we ervan vinden. 

boekje-met-eigen-naam

Het boekje trekt door de vele mooie kleuren al snel de aandacht van Luuk. Hij wist de blaadjes aan de bomen aan en wil van het jongetje weten dat hij ogen, een neus en armen heeft. Tja, Luuk is nu eenmaal erg gefocust op lichaamsdelen de laatste tijd haha. Hoewel hij de letters van zijn naam nu nog niet echt kent, vindt hij het wel leuk om in het boekje te kijken.

Het papier is van een mooie stevige kwaliteit. Het is geen karton, dus ik heb het hoog en veilig weggezet. Luuk heeft er nogal een handje van om papier in boekjes te scheuren. En dat zou ik bij dit boekje echt heel erg zonde vinden.

persoonlijk-bericht-boek

Het bestellen gaat erg eenvoudig. Je vult de naam van het kind in en het geslacht. Het programma maakt gelijk een boekje voor je, welke je direct kunt doorbladeren. Er is ook nog de mogelijkheid een persoonlijke tekst voorin het boekje te laten drukken. Ik koos ervoor iets te schrijven over wanneer in de zwangerschap wij voor de naam Luuk kozen. Maar je kunt hier natuurlijk schrijven wat je wilt.

Lost-my-name

De bestelling was al vrij snel binnen en het boekje werd geleverd met een IKEA look a like handleiding. Erg grappig! Ik vind het een geweldig concept. Ieder kind voelt zich bijzonder door het lezen van dit boekje en je leert ze ook nog eens de letters van hun naam.

Het is het ideale kraamcadeautje en ik weet al wat er bij een eventueel volgend kindje op de kraamcadeau lijst komt te staan. Het boekje kost € 23,99 en wordt gedrukt en verzonden binnen 10 dagen.

Winnen!

Wil jij kans maken op een boekje van Lost my name? Dat kan! Ik mag namelijk een exemplaar weggeven.

Het enige dat je hoeft te doen is een reactie onder deze blog achter te laten en daarin te vertellen dat je meedoet. Op dinsdag 20 oktober zal ik een winnaar kiezen en je per mail laten weten dat je gewonnen hebt.

43 gedachten over “Winnen: Lost my name”

 1. Wat een ontzettend leuk boekje! Ik waag als boekenworm een gokje voor esmee, die hopelijk net als haar mama onwijs veel boeken gaat verslinden.

  Beantwoorden
 2. Wat een geweldig leuke actie! Via instagram op je site gekomen. Wat heb je een leuke blog! Ik kijk zo nog even verder maar eerst wil ik laten weten dat ik graag meedoe! X

  Beantwoorden
 3. Dit lijkt mij een heel grappig eerste-lees-boekje voor onze 4 jarige dochter Mayla…… Ze is al druk bezig om letters te ontdekken en te schrijven, dus dit boekje past er helemaal bij!!!

  Beantwoorden
 4. Ik zag je herinnering voor deze actie voorbij komen op Instagram. Gelukkig nog net op tijd om mee te doen! Wat een leuk boekje! Ik doe graag mee om het boekje te winnen voor mijn zoontje Senn.

  Beantwoorden
 5. Wat super gaaf! Dit boekje staat al een tijdje op mijn verlanglijstje voor Luka dus uiteraard doe ik mee 🙂
  Fijn zeg.. De herinnering op Instagram hihi

  Beantwoorden
 6. Ik zou dit boekje graag willen voor onze dochter Esmee van 2,5 die van elk boekje super blij word, hoe leuk is een boekje wat gaat over jou!! Ja, lijkt me echt leuk.

  Beantwoorden
 7. Jaaa.. ook ik doe graag mee voor ons kleintje Fey. Helaas is zij niet zo’n boekenwurm als Luuk. Ik heb de hoop dat dit boek daar verandering in kan brengen.

  Beantwoorden
 8. Super leuk! Ik doe ook graag mee voor mijn dochtertje Hailey die heel graag wordt voorgelezen. Een boek met haar eigen naam zou helemaal super zijn.

  Beantwoorden
  • Hoi Ilona,

   Op mijn Facebook pagina kun je zien dat ik jouw naam uit de pot heb gehaald. Jij wint dus het boek, gefeliciteerd!

   Mail je mij even? Dan zorg ik dat de code om het boekje te bestellen jouw kant op komt!

   Beantwoorden
 9. Wat een super leuk boekje zeg! Die wil ik graag winnen voor mijn zoontje Jamie van 2 ? Hij is gek op lezen en wij kunnen bijna alle boekjes in onze collectie al dromen, dus wat is er leuker dan een boek met zijn eigen naam ? Lets hope so.. We gaan het zien?

  Beantwoorden
 10. Wij loten graag mee!!! Dat ziet er uit als een superleuk boek! Mijn zoontje Twan is bijna 18 maanden. Hij was even z’n interesse in het lezen verloren maar dat begint nu weer helemaal terug te komen. Nu luistert hij aandachtig en ik denk dat t niet lang meer zal duren dat hij net als Luuk woordjes na gaat zeggen uit het boekje. Nou we zullen duimen!! 🙂 groetjes!

  Beantwoorden
 11. Ik doe graag op het nippertje mee met deze actie. Graag wil ik een boek winnen voor mijn zoon Jonathan. Jij zit in groep twee en gaat nu naar letterles omdat hij moeite heeft met de letters van oa zijn naam. Hoe gaaf is het als je de letters van je naam leert door een gaaf boek! Wij gaan duimen draaien!

  Beantwoorden
 12. wat leuk zeg! Ik kende dit boekje nog niet. Wat zou het leuk zijn voor Mila die 5 is en steeds meer zelf gaat “lezen”. Om dan haar eigen naam tegen te komen. Super leuk. Groetjes Helma

  Beantwoorden
 13. Wauw super leuk!!!Wij zijn enthousiast! Ik wil graag voor mijn zoontje Vince willen winnen. Dol op boekjes voor lezen en knuffelen met zijn mama!! ?duimen maar?

  Beantwoorden
 14. Voor ons a.s zondag jarige kleine vriendje rever hij wordt 2 en dit zou een prachtig cadeautje voor hem zijn,hij is dol op kleurtjes luisteren en boekjes kijken….complimenten voor jullie dat jullie dit mogelijk maken en iemand er heel erg blij mee gaan maken.

  Beantwoorden
 15. Oh wat super leuk zeg !! Ik doe dolgraag mee want ik vind het zooooo fijn om lekker een boekje te lezen met mijn dochters. Mijn dochters zijn namelijk altijd lekker aan het spelen en hebben het veelste druk om te knuffelen met mama ahahah. Alleen met het boekje lezen komen ze lekker samen op mijn schoot zitten in de schommelstoel, heerlijk is dat !!!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten