Winnen: Squiz knijpfruitzakjes

Als ik het heb over suikervrije of verantwoorde tussendoortjes, denk ik ook vaak aan leuke en verantwoorde bakjes of zakjes waar ik het in mee kan nemen. Al een tijdje was ik op zoek naar handige knijpfruitzakjes die ik zelf kon vullen. En vandaag geef ik zelfs een setje met deze handige zakjes weg.
Let op: Deze winactie is verlopen. Kijk hier wie er gewonnen heeft.

Op de Negenmaandenbeurs kwam ik in contact met Squiz. En direct werd ik blij van dit leuke concept. Squiz maakt knijpfruitzakjes met allerlei leuke figuurtjes erop. Bijvoorbeeld een leeuw, pinguin of een olifant en sinds kort de nieuwe Sophie la Girafe uitvoering. Door de dubbele zip sluiting onderaan het zakje ben je ervan verzekerd dat het zakje dicht zit en er geen fruit uit kan lekken. Sterker nog, de zakjes kunnen een druk van 50 kilo aan. Dus je kunt ze met een gerust hard in je tas meenemen.

De knijpzakjes zijn ideaal om aan kinderen mee te geven. De meeste kinderen zijn dol op knijpfruit en nemen dit graag als tussendoortje op school. Het voordeel aan de Squiz zakjes is dat je ze gemiddeld 50 keer kunt hergebruiken. Het is dus goed voor het milieu en voor de portemonnee.

De zakjes zijn makkelijk schoon te maken, doordat je ze aan de onderkant open kunt maken. Dus onder de kraan met een borstel erdoorheen zijn ze zo weer klaar voor nieuwe vulling. Eenmaal gevuld kun je ze in de koelkast of de vriezer leggen. Ideaal dus voor een koud tussendoortje in de zomermaanden.

Squiz-knijpfruitzakje

Zelf knijpfruit maken

Het is helemaal niet moeilijk om zelf knijpfruit te maken. Zelf vul ik de Squiz zakjes graag met yoghurt en een handje fruit. Bijvoorbeeld aardbeien of frambozen. Ik gooi het in de blender en als het vrijwel glad is lepel ik het over in de zakjes.

Je kunt natuurlijk alle ingrediënten gebruiken die jij lekker vindt. Je zou er ook een zelfgemaakte fruithap voor je baby in kunnen doen. Om het makkelijk mee te kunnen nemen. Ik zou willen dat ik in de hapjes periode van Luuk al geweten had van deze zakjes!

squiz-giveaway

Winnen

Wil jij kans maken op een zakje met daarin 3 Squiz knijpfruitzakjes in een handige meeneem verpakking? < De winactie is verlopen.

 • Vertel dan onder dit bericht waarmee jij de Squiz zakjes als eerste zou vullen
 • Om extra kans te maken like je MamaKletst op Facebook

Je kunt meedoen tot en met woensdag 13 mei. Op donderdag 14 mei ontvangt de winnaar een mailtje van me. Vergeet dus niet te reageren met een geldig e-mailadres.

34 gedachten over “Winnen: Squiz knijpfruitzakjes”

 1. Wat een slimme zakjes, ze lijken me ideaal! Sophie is gek op ‘knijpfruitjes’ 🙂
  Sophie eet graag yoghurt en fruit, die combi zal altijd een succes zijn. Kiwi, banaan, aardbeien, frambozen, allemaal goef. Zou het dan wel eens willen proberen met wat chia zaadjes er door. Ook de hartige kant zou ik wel eens willen testen, met tomaat, spinazie, etc…

  Beantwoorden
 2. Wat een ontzettend handige zakjes! Ik heb het bij Milan en Noah eigenlijk nog nooit geprobeerd in een zakje en denk ook dat ze daar misschien nog wat te jong voor zijn. Ik zou ze in iedergeval vullen met kiwi’s. Daar zijn ze beide dol op!

  Beantwoorden
 3. Wat een handige zakjes! Ik koop nu steeds die zakjes van Goodies, maar dat loopt op den duur ook wel op in de prijzen. Dit is een veel prettiger idee als het gaat om het milieu en ik weet precies wat mijn kind binnen krijgt. Ik zou het zakje vullen met een moesje van Banaan, mango en sinaasappel 😀

  Beantwoorden
 4. Wat een handige zakjes!! Ik zou ze vullen met fruitsmoothies met het fruit dat onze 4 jarige kanjer zelf uitzoekt. We hebben nu geregeld van die knijpfruitjes en/of knijpyoghurt uit de supermarkt en ik heb me al vaker afgevraagd of er ook een mogelijkheid was om andere soorten smoothies mee naar school te geven als tussendoortje. Dit lijkt me DE oplossing!! Heerlijk zelf variëren met smaakjes, dat is toch super?! Waag graag een kansje voor ons gezin.

  Beantwoorden
 5. Echt helemaal te gek die zakjes! Wat zou ik die toch graag winnen. Ik zou beginnen met kiwi zodat ons dametje hopelijk betere ontlasting krijgt!

  Beantwoorden
 6. Oewww super handig voor mn dochter die dol is op smoothies!! Ze is 1,5jr en haar favoriete mix is banaan met aardbei en sinaasappel. Al gaat alles er wel in hoor 🙂
  Ze is dol op fruit!!

  Beantwoorden
 7. Ik zou ze vullen met wat yoghurt en verschillende soorten gepureerd fruit!

  Even in de vriezer en een heerlijk gezond ijsje voor m’n boy!

  ???????

  Beantwoorden
 8. Ik zou de knijp zakjes vullen met mango/yoghurt en peer. Dat is het favoriete fruit van onze Eef. Deze zakjes zijn niet alleen heel mooi,maar ook nog eens heel verantwoord. Super!

  Beantwoorden
 9. Wat handig! Vooral voor mijn dochter van anderhalf, om mee te nemen voor onderweg deze zomer. Haar favoriet is; aardbei, banaan en mango.

  Beantwoorden
 10. Ik zou graag winnen voor mijn jongens tweeling. Ze zn gek op appel/peer en daarmee zal ik ze dan ook als eerste mee vullen. We kopen nu vaak kant en klare zakjes in de winkel maar die zn best prijzig en met suiker. Duimen duimen duimen dus ! 🙂

  Beantwoorden
 11. Ik zou de zakjes vullen met aardbei, soyayoghurt en banaan voor Kind 1, Aardbei, vanilleyoghurt en kiwi voor Kind 2, Banaan, mango en peer voor Kind 3 en Kind 4 die krijgt sinaasappel, banaan en blauwe bessen (ohjee, drie zakjes en vier kinderen = oorlog ;-))
  Geweldig product dit!

  Beantwoorden
 12. Voor ons dochtertje Abbey zou ik ze vullen met de producten van het seizoen en omdat de zomer er nu stiekem toch echt aan zit te komen. Als eerste met een fruithapje van aardbei en banaan. En daarna… misschien courgette met zoete aardappel. Maar er zijn nog zo veel meer mogelijkheden!

  Beantwoorden
 13. Wat leuk! Deze knijpzakjes kwam ik laatst tegen op Facebook. Voor de eerste hapjes van mijn zoontje is dit erg handig. Makkelijk te bewaren in invriesbaar. En nog leuk uitgevoerd ook! Komt u maar 🙂

  Beantwoorden
 14. Ik wil ze graag winnen voor mijn zoontje Spencer. Sinds 3 weken krijgt hij fruit- en groentehapjes en dat vindt hij helemaal prachtig. Worteltjes zijn zijn favoriet. Deze zakjes zouden ons op weg helpen met de volgende stap!

  Beantwoorden
 15. Morgen gaan we naar de dierentuin… normaal krijgt mijn meisje op zo’n dag een gekochte knijpfruit, maar het blijft toch aan je knagen hoe gezond zoiets nou eigenljk is. Als ik de squiz in huis had dan zou ik ’s ochtends heerlijk zelf een verse fruithap maken en dan kan zij (en haar nichtjes die meegaan) lekker gezond smikkelen.

  Beantwoorden
 16. Oh dit zou zo geweldig zijn om te winnen. Lekkerheerlijk zelf zakjes maken met verse ingrediënten. Mmmm. Ik zou yoghurt doen met mango en pasievrucht. Lekker fris en zomers. Lekker voor mijn dochter en voor mama die goed moet eten voor de baby in mijn buik. Ideaal voor dagjes weg lekker in de vriezer en hop weg en dan heerlijk opdrinken als je er zin in hebt ?

  Beantwoorden
 17. Voor mijn kleine man van bijna 2 zou ik het vullen met avocado, banaan, amandelmelk en wat spinazie. Maar er zijn zoveel leuke ideeën voor deze superhandige en leuke zakjes! Had ik ze zelf maar bedacht, haha!! Leuke actie!
  Groetjes Marjolijn

  Beantwoorden
 18. Ik heb vanavond nog een lekkere smoothie gemaakt van verse Mango, banaan en yoghurt…de zakjes zouden hier ideaal voor zijn! Leuk verjaardagscadeautje voor Lola 🙂

  Beantwoorden
 19. Dit lijkt mij ideaal! Ik zou bij onze kleine meid een lekkere gezonde snack er van maken, met bijvoorbeeld banaan, ananas, munt en een klein handje spinazie.
  Ik hou wel van gekke combinaties en tot nu toe vindt mijn dochter vrijwel alles lekker.

  Beantwoorden
 20. Al een tijdje opzoek naar deze knijpzakjes! Maar omdat ik ze nog best prijzig vindt, doe ik graag mee met de winactie! Super leuk bedacht.

  Beantwoorden
 21. Ik denk dat dit ideaal zou zijn voor onze dochter. Ze is net 3 geworden en eet zeer slecht fruit. Alleen knijpfruitjes gaan er goed in, maar eigenlijk ben ik niet zo van die dingen. Ik vind het fijner als ze ‘echt fruit’ krijgt waar niks aan toegevoegd is. Dus lekker gepureerd vers fruit in een zakje, Yara blij en mama blij 😀
  Ik denk dat ik eerst banaan met appel zou proberen. Dat is het enige wat ze soms wil eten, later uitbreiden met peer, mango, meloen oid.

  Beantwoorden
 22. Leuke actie! Lijkt me echt super handig, geen geplette banaan meer in de tas ?. Ik zou m als eerste vullen met de komkommerspinaziesmoothie die toevallig voor morgen op het menu staat.

  Beantwoorden
 23. Wat super handig zeg!!
  Inderdaad om mee te nemen naar school maar ook voor straks als
  Mijn baby fruit hapjes gaat krijgen!

  Helemaal enthousiast erdoor! Ik kende het helemaal niet

  Beantwoorden
 24. Mijn dochter eet alleen uit knijpzakjes. Het is vast een faaaaaaase, maar deze zijn wel heel gaaf! Misschien lusten de grote twee dan ook wel fruit uit een zakje!

  Beantwoorden
 25. Wat een goed idee voor die 3 liefhebbers van knijpfruit van mij. Ik zou een lekker fruithapje maken van mango peer en banaan. Tropisch lekker!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten