Onlangs gingen we naar de bioscoopfilm van My Little Pony. En wat was het leuk! Zelfs Luuk vond de film heel erg leuk en liet zich helemaal gaan voor de film, hij wilde glitters en een haarband. Sindsdien vindt hij de My Little Pony filmpjes op Netflix ook erg leuk om te kijken. Vanwege de My Little Pony film is er heel veel nieuw speelgoed verkrijgbaar van deze schattige paardjes. En ik mag wel een heel tof pakket hiervan weggeven tijdens deze winweek!

Inhoudsopgave

My Little Pony de Film speelgoed

In de recensie over de bioscoopfilm heb ik al een hoop speelgoed uitgelicht, maar er is echt heel veel leuks verkrijgbaar aan My Little Pony de Film speelgoed. Denk aan de verschillende pony’s, kastelen, een trein, een modeshow speelset en ga zo maar door. Ik licht er twee voor je uit.

My Little Pony Twilight Sparkle & Spike

Twilight Sparkle en Spike zijn elkaars beste vriendje. Al aan het begin van de bioscoopfilm zie je ze samen. Spike is zo schattig, ik zou na het zien van de film bijna zelf een klein draakje als huisdier willen. Twilight Sparkle en Spike zingen heel graag samen. En dat kunnen deze speelpoppen ook! Als je op het knopje van Twilight Sparkle drukt (het sterretje achter haar vleugel), begint ze te zingen. En wanneer je wilt dat Spike meedoet, zet je hem erbij en zingen ze samen een duet.

Prinses Twilight Sparkle is 18 centimeter groot en het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Je koopt Twilight Sparkle & Spike hier.

Canterlot en Seaquestria Speelset

Met het Canterlot en Seaguestria kasteel, speel je alle avonturen van de My Little Pony film na. Queen Novo en Spike de kogelvis zitten bij dit kasteel. Laat ze van de glijbaan glijden, zet ze op de dansvloer en laat ze door middel van de draaiende toren dansen. Er zijn allerlei accessoires om de film na te spelen.

De speelset is 73 centimeter hoog, er worden 2 figuren meegeleverd (Queen Novo en Spike de kogelvis) en daarnaast zitten er 32 accessoires in de speelset. Je koopt de speelset hier.

 

Win My Little Pony Twilight Sparkle & Spike met de Canterlot en Seaquestria Speelset

Heb jij een My Little Pony fan thuis? Dan kan je die zeker blij maken met dit toffe speelpakket. In het pakket zit Twilight Sparkle & Spike en de Canterlot en Seaquestria speelset die je hierboven al hebt kunnen zien.

Voorwaarden

❥ Like de MamaKletst pagina op Facebook
❥ Reageer onder dit bericht met je naam en een geldig e-mailadres
❥ Laat op Facebook onder de actie weten dat je meedoet

Wil je extra kans maken?

❥ Deel deze actie op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #MamaKletstWinweek

Let op: Je maakt alleen kans op deze toffe prijs door de Facebookpagina van MamaKletst te liken. De actie loopt tot en met woensdag 8 november. De winnaar krijgt na 8 november 2017 een e-mail. Reageer binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail, wanneer je dit niet doet, zal ik een andere winnaar kiezen. Winnaars worden getrokken door middel van Random.org. Veel succes!

Doe je ook mee met de andere winacties van deze winweek?

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (35), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (9) en Maik (6). En ik ben zwanger van nummer 3, verwacht in oktober. Samen met mijn vriend en mijn kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf als pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous 10x ontzwangeren tag
Next Winweek: Baby Born douche en WC potje

71 thoughts on “Winweek: My Little Pony kasteel

 1. Wauw! Ik ben met mijn mini My Little Pony fan naar de film geweest. We vonden ‘m allebei erg leuk! Ik weet zeker dat ze erg blij gaat zijn met dit gave kasteel!

 2. Oh dat is wel een super prijs! We hebben net te horen gekregen dat ons meisje Demi de ziekte van pfeiffer heeft.. dit zou natuurlijk wel heel leuk zijn om een rot periode mee af te sluiten en haar iets extra’s te kunnen geven..

 3. Dat is echt een heel mooi set dat je mag weggeven. Zeker weten heb ik hier een grote My Little Pony fan thuis zitten, mijn vijfjarige dochter. Die zou hier geweldig blij mee zijn dus ik waag graag een kansje, zal de actie ook nog delen op FB voor een extra kans.

 4. Oh wat prachtig! Dat je dit weg mag geven….en dat wij er dan kans op maken. Wat een geweldige prijs, einde van deze maand is onze dochter jarig, ik weet zeker dat ze zoiet geweldig gaat vinden. Wwt een mooie details…ik heb zelf nog wel zin om lekker mee te spelen met mijn dochter.

 5. Wat een onwijs mooie set om weg te mogen geven. Ik doe zeker mee voor mijn beide meisjes. Ook kunnen alle nichtjes dan gezellig meespelen.

 6. Ja super Leuk! Doe graag mee voor mn dochter Liv van 4 die door haar nichtje Mila is ‘besmet’ met little pony! Kunnen ze samen uren spelen?

 7. Ik doe graag een met deze leuke win actie! Dit zal mijn dochter van bijna 3 echt leuk vinden om mee te spelen, en mama stiekem ook!

 8. Super gaaf! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 3 jaar die gek is op my little pony. Ze is net grote zus geworden dus ze verdiend wel een extraatje.

 9. Wat een super mooie prijs om te winnen. Natuurlijk neem ik mijn kans om deze te winnen voor mijn lieve kleine prinsesje van 4.
  Ze is echt fan van the little poney.

 10. Wat een super gave prijs. Ik doe mee voor mijn meisje die elke keer als de reclame hiervan voorbij komt roept dat ze die wil!! Wij wagen een gokje

 11. Wow wat super gaaf. Hier een grote fan thuis van my little pony en er staat al van alles op het lijstje. We maken super graag kans ☘

 12. Jaaaaaaaa, onze dochter is gek op my little pony! Ik doe dan ook graag mee. Ik zie nu al het snuitje voor me als ze dit zou mogen krijgen?

 13. Wat een geweldige actie. Toevallig gaan mijn kleine meisje Noa en ik zaterdag gezellig met zijn tweetjes naar de my little pony film in de bioscoop, ik ben eeg benieuwd hoe ze hem vind! Ze is groot my little pony fan en speelt er zoveel mee! Hele verhalen vertellen de pony’s dan tegen elkaar ?. Zo mooi hoe ze daarin op gaat! ?
  Dit geweldige speelgoed is wel echt een droom van mn meisje en het zou geweldig zijn als we dan samen de film na kunnen spelen! ??

 14. Wat een leuke actie zeg! Ik hoop dat deze papa ook mee mag doen ?? mn kleine meisje is absoluut de grootste my little pony fan en heeft veel op der verlanglijstje staan! Wat zouden jullie haar hier onwijs blij mee maken ??

 15. Zo dat is niet mis! Hier zou ik vroeger heel blij mee zijn geweest. Gelukkig heb ik hier een meisje die er ook heel veel plezier aan zal beleven. Hopelijk zit het 5 december in de zak 😉

 16. Dit gun ik mijn dochter van 5 super erg.. het meisje heeft het best zwaar door haar broer met ass.
  Soms schiet ze er gewoon bij in.. deze grote schat mag ook wel een keer in het zonnetje staan.. ♡

 17. Wat een geweldig leuke actie mijn tweelingdochters zouden hier helemaal blij van worden. Een My Little Pony kasteel, daar kunnen ze uren samen mee spelen!

 18. Hier 4 dochters die samen hele mooie verhalen kunnen verzinnen met deze speelset. Het staat bij ons garant voor heel veel speel plezier (zonder ruzie en dat is fijn voor mama)

 19. Leuk!! Ik doe graag mee voor mijn meiden ( 3jaar)
  Zij zijn helemaal gek van My little pony.
  Dit zou dus een super cadeau zijn voor ze!!

 20. Super leuk! Hier een groot my little pony fan in huis.
  Deze mama waagt heel graag een kansje voor haar dochtertje Luna!

 21. #MamaKletstWinweek

  Wat een onwijs have actie
  Ons moppie is dol op MLP
  Ze speelt al volop met de oude pony’s van mama ?????????

 22. Wat een leuke actie! Liselotte vindt Sparkle ook een hele leuke little Pony. Echt een favoriet heeft ze niet, want ze zijn allemaal leuk! Ze houdt erg van met poppen en kleine diertjes/ poppenhuis popjes te spelen. Ze zal dit dan ook geweldig vinden. Doe graag mee voor haar ❤️.

 23. Superleuk voor mijn dochter die 8 december 5 jaar wordt en grote My Little Pony fan is! Uiteraard hebben wij de film al gezien in de bios met My little Pony trui aan en Pinkie Pie mee.

 24. Oh!! Deze had ik nog niet gezien! Baby Born en My little pony, beide favoriet hier bij dochterlief! Ze heeft ook nog 2 van mijn pony’s van vroeger, mooi om te zien dat het terug is gekomen. Ze is samen met haar vader al naar de film geweest en kwam zo blij terug!!

 25. Mn meisje heeft heel de film met een brede lach gekeken en normaal kan ze toch echt niet zo goed stil zitten ? en mama vond hem stiekem wel een beetje spannend voor onze jonge dame, maar daar heeft zijn geen last van gehad! Ze is echt de grootste my little pony fan en hier zou ze zeker het gelukkigste meisje op aarde van worden ???

 26. Woow wat een mooi kasteel! Doe graag mee voor mn lieve kleindochter Jayenna? wat zou ze er veel plezier van hebben jeetje

 27. Goeiemorgen of goedemiddag uhh
  Is dit een droom of werkelijkheid
  Vol verbazing zag ik deze actie en bedacht mij geen moment ik wilde en zou kost wat kost meedoen en alles in mij borrelt en kriebelt om deze mooie prijs in ontvangst te nemen.
  Niet 100 maar 300% procent juich ik deze actie toe en zelf maxima en onze alexander zullen blijven liken en delen en jullie groot maken

  Duimen en duimen dat is wat wij met zn allen doen

 28. Wauw!!! ? Dat zou echt zooo gaaf zijn! Onze dochter (bijna 6 jr) is helemaal dol op My Little Pony! Ze heeft allerlei My Little Pony speelgoed uit het speelgoedboek geknipt voor haar verlanglijstje! Ook de losse Seaguestria Lagoon Speelset! Wat zou het een enorme verrassing zijn als we voor haar 6de verjaardag (op 22 december) die kunnen geven, maar dan zelfs met het Canterlot kasteel! ? Twee in 1 dus! ? En dan ook nog een zingende Twiligth Sparkle samen met Spike… Wat zou ze stralen!!! ???

 29. ik heb zeker weten een my little pony fan in huis. elise speelt graag met paardjes en mijn oude my little ponys dus deze uitbreiding zou ze echt te gek vinden! ik heb gedeeld via ig.

 30. Wat een prachtig kasteel ? was ik zelf nog jaar een klein meisje ?. Gelukkig ken ik 2 meisjes die hier ook heel erg blij van gaan worden, dat zijn mijn nichtje Alyssa van 5 en Evi van 2,5. Zij zijn ook nog eens graag prinses, dus hoe gaaf zou het zijn als zij hun eigen kasteel zouden winnen! Evi is ook nog eens heel erg gek op my little pony, dus dit zou een te gek kado zijn. Dus ik hoop zo dat we winnen!

 31. Op de valreep zie ik deze nog! Ik doe graag mee voor mijn kleinste meisje; ze is dol op My Little Pony en zou een gat in de lucht springen als we deze winnen 🙂

 32. Wat enorm leuk! Ik doe heel graag mee voor onze kleine meid die hier dolblij mee zou zijn.
  Ik heb het bericht gedeeld op Facebook.

 33. Wat een schitterend kasteel,
  Met pony’s roze en geel,
  Mijn dochters zitten te smachten,
  En op Pinky Pie te wachten,
  Dus hopelijk mogen we winnen,
  Al is het maar omdat ik dit gedicht wist te verzinnen 😉

  Ik doe graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Smartphone cadeaupakket van Case24

5 juni 2018
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten