Winweek: Wolky schoenen

Brrr, wat is het koud ineens! Het zonnetje mag dan nog wel regelmatig doorbreken, maar de temperaturen zijn beduidend lager dan een paar weken geleden. En dat is met boswandelingen met Sjef niet altijd even fijn. Onlangs ontving ik heerlijke warme en waterdichte laarzen van Wolkyshop. Ideaal voor de koude wandelingen die nog komen. En ik mag ook nog een paar schoenen weggeven! 

Wolkyshop

Persoonlijk had ik zelf nog niet eerder van Wolkyshop gehoord. Wat jammer, want het blijkt een erg leuke webshop te zijn, met veel verschillende mooie schoenen. WOLKY Schoenen begon in 1982, Kees Diks, de toenmalige Zwolse schoendetaillist wil een wat modieuzere collectie in zijn winkel, waarbij het comfort de boventoon moet voeren. Hij besluit zelf een aantal modellen te ontwikkelen onder de naam WOLKY Nature Line. Inmiddels is de ontwikkeling niet meer te stoppen, steeds meer klanten vinden de weg naar de WOLKY schoenen en ondervinden zelf de uitstekende pasvorm en loopgenot. Er zijn schoenen voor mannen en vrouwen te vinden en de naam van de schoenen zegt het al; het is net of je op wolken loopt. De schoenen zijn comfortabel en zien er ook nog eens leuk uit.

Waterdichte schoenen, echt waterdicht?

Omdat ik veel in het bos loop met Sjef, leek het me handig om een paar waterdichte schoenen uit te zoeken. Het werden de zwarte Luna WP laarzen. Persoonlijk heb ik bij waterproof schoenen al snel het idee dat ze erg lomp zijn, omdat er een extra laag overheen moet komen, maar dat is bij de Luna laarzen niet het geval. Het lijkt zelfs met mijn maat 41 niet eens of ik hele grote voeten heb. Fijn! Natuurlijk wilde ik wel weten of de schoenen wel echt waterdicht zijn en ben ik er een aantal keer mee door het natte bos gelopen. En inderdaad, ik heb echt geen natte voeten gekregen. Zelfs niet toen ik door de plassen heen liep. Je kunt dus wel echt zeggen dat ze waterproof zijn. Dat is fijn, voor de komende koude maanden.

Heerlijke warme schoenen

De laarzen zijn gevoerd en daardoor extra warm. Daar had ik niet echt rekening mee gehouden, de eerste keer dat ik ze aantrok (met 18 graden buiten). De schoenen waren me op dat moment iets te warm, maar als ik straks veel ga afvallen heb ik het waarschijnlijk continue koud, dus dan zijn warme schoenen extra fijn. Het zijn echt laarzen voor in de winter. In de lente of de zomer zal ik ze niet zo snel uit de kast trekken, dan volstaan sneakers ook.

Het enige minpuntje die ik kan bedenken is dat de laarzen wat smal zijn. Nu ben ik alles behalve de slankste, maar ik heb geen enorme kuiten. De laarzen zitten voor mij op dit moment net een beetje te strak om mijn kuit heen. Maar dat zal over een aantal weken vast en zeker anders zijn na de operatie. Ik ben ontzettend blij deze fijne schoenen aan mijn schoenencollectie toe te kunnen voegen. Al is het maar voor de wandelingen met Sjef.

Win een paar Wolky Schoenen

De winactie gaat niet, zoals je gewend bent door een reactie achter te laten op mijn blog, maar je kunt het formulier invullen op de website van Wolkyshop. Klik hier om naar het formulier te gaan en mee te doen. Wolkyshop zal zelf contact opnemen met de winnaar van deze winactie!

Meedoen kan t/m 30 november 2017. Daarna ontvangt de winnaar een e-mail.

 

 

14 gedachten over “Winweek: Wolky schoenen”

  1. Oh dat klinkt wel erg goed ja! comfortabel en ook mooi en ook nog eens waterdicht, en ook niet onbelangrijk dat maat 41 niet lijkt als grote voeten. Daar loop ik ook vaak tegenaan dat het dan net lijkt dat ik enorme schuiten heb :O Ik loop veel, binnen en buiten, dus ik kies altijd een comfortabels, dat vind ik belangrijker dan mooi, maar deze schoenen zien er ook goed uit!! ik waag een kansje 😀

    Beantwoorden
  2. Ik zou heel graag deze mooie laarzen winnen! Heb ooit eerder Willy laarzen gehad…heerlijk! Voor mijn werk maak ik aardig wat meters en is het belangrijk goede schoenen aan te hebben.
    Helaas zijn goeie en vaak dus prijzige schoenen niet voor mij weggelegd, aangezien de 2 opgroeiende kids ook belangrijk zijn om te kleden. Als mama eindig je vaak op de laatste plek…ook ik heb maat 41.

    Beantwoorden
  3. Ik doe niet voor mezelf mee. Ik weet dat een MS vriendin. Doe dus dezelfde rotziekte dab ik heeft, op Wolky schoenen het beste loopt. Dus ik duim voor haar!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten