Na de fotoshoot in de vorige zwangerschap, heb ik mijn lesje wel geleerd. Ik baalde van de manier waarop de foto’s genomen werden door een amateurfotograaf en had spijt dat ik niet had geïnvesteerd in een betere fotograaf. Ook tijdens deze zwangerschap twijfelde ik of ik wel weer een zwangerschapsfotoshoot wilde laten maken. Maar Simone sloeg die twijfel al vroeg in de zwangerschap weg, zij wilde ons een zwangerschapsshoot cadeau doen en zo spraken we het tweede weekend van september af op de Hilversumse hei om mijn bolle buik vast te leggen.

img_0532 img_0464 img_0448 img_0453

Mijn zwangerschap verliep niet vlekkeloos en even hebben we getwijfeld of we de datum van de fotoshoot niet nog wat naar voren moesten halen, niet zeker wetende of ik begin september nog wel zwanger zou zijn. Gelukkig was dit wel het geval en was het ontzettend mooi weer op de dag van de fotoshoot. Sterker nog, het was bloedheet. Totaal geen temperaturen voor een (hoog)zwangere met een hoge bloeddruk.

img_0549 img_0508 img_0554

Ik heb al eerder voor de camera gestaan bij Simone en zoals altijd stelde ze me al snel gerust. Ik baalde als een stekker van de hoeveelheid vocht die ik vasthield en zat totaal niet lekker in mijn vel, maar Simone maakte me aan het lachen en daardoor zijn de foto’s spontaan en leuk geworden.

img_0552

Luuk daarentegen had totaal geen zin om op de foto te gaan. Hij had last van de warmte, een doorkomende kies en vond het veel leuker om naar de vliegtuigen en de koeien te kijken. We hebben hem dus vooral zijn gang laten gaan en toch heeft Simone nog wat mooie plaatjes van hem kunnen vangen.

img_0441 img_0440

Zelf hou ik absoluut niet van fotoshoots met wit met blauwe muisjes, knuffeltjes, echofoto’s en andere cliche foto’s die je veel voorbij ziet komen. Gelukkig houdt Simone daar ook niet van en daardoor zijn de foto’s heel erg puur en staan we op de foto zoals we zijn. Zonder poespas en gedoe.

img_0505 img_0487

Het liefst wilden we wel dat Luuk met de letterblokken zou gaan spelen en zo op de foto zou gaan voor de geboorteaankondiging op Facebook. Maar hij had er echt geen zin in, waardoor we de blokken zelf vastgehouden hebben. Als je me volgt op Instagram heb je een foto met de naamblokken voorbij kunnen zien komen.

img_0516

Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat van de fotoshoot. En zeker nu ik niet meer zwanger ben, kan ik echt met een glimlach terugkijken naar die enorme buik. Wat heb ik ervan gehouden en wat baalde ik er ook regelmatig van. Het was een mooie afsluiting van een hele moeilijke periode om met elkaar deze fotoshoot te doen. En ik ben dan ook enorm blij dat Simone dit voor ons wilde doen.

img_0450

Mijn favoriete foto is toch wel die van ons drietjes samen. Volgend jaar zorgen we er maar eens voor dat we met zijn vieren op de foto staan. En tot die tijd lijsten we deze in.

Simone blogt niet alleen fanatiek op Liefde voor fotografie, maar ze heeft daarnaast ook nog haar eigen fotografie en webdesign bedrijf waarbij ze o.a. bovenstaande fotoshoots doet. Simone, onwijs bedankt!!

Welke foto is jouw favoriet? 

Show Full Content

About Author View Posts

Joyce

Hoi! Ik ben Joyce (34), schrijfster én oprichtster van MamaKletst.nl. Moeder van twee jongens, Luuk (8) en Maik (6). Samen met mijn vriend en mijn 2 kinderen woon ik in het mooie Amersfoort. Naast mijn blog werk ik op een kinderdagverblijf en volg ik een studie tot pedagogisch medewerker. Daardoor weet ik veel over het reilen en zeilen in moederland, waar ik weer goed over kan schrijven op MamaKletst!

Previous Kruidvat mama pakket
Next Hoe overleef ik een vliegreis met een baby

11 thoughts on “Zwangerschapsfotoshoot – Het resultaat

  1. Wat een prachtige foto’s! Wauw. Als ik dit zie baal ik een beetje dat wij geen fotoshoot hebben gedaan tijdens de zwangerschap. Het past totaal niet bij ons, daarom heb ik het niet gedaan. Maar deze foto’s zijn wel echt super gaaf. Die van Luuk zijn ook super mooi!

    1. Bij iedere wens past een fotograaf. Dat is het fijne van zoveel verschillende fotografen om je heen. Ik ben ook erg blij met deze foto’s en ben heel blij dat we dit gedaan hebben 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Stempel met mijn eigen logo + winnen

28 februari 2016
Close

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten