Zwangerschapskettingen, een mooi sieraad voor tijdens de zwangerschap

In mijn Timehop app zie ik dagelijks de laatste weken allerlei zwangerschapsupdates van een jaar geleden voorbij komen. Mijn laatste weken zwangerschap waren in gegaan en ik had het niet altijd even makkelijk helaas. Soms denk ik er nog wel eens aan terug en dan baal ik er een beetje van dat ik niet zo heb kunnen genieten van het zwanger zijn. Dat ik geen energie had om me mooi aan te kleden en om mooie sieraden te dragen. Maar ik kan wel enorm genieten van mooie zwangerschapsfoto’s van andere zwangeren. En speciaal voor die stralende zwangere dames heb ik een hele toffe winactie.

Zwangerschapsketting

Een zwangerschapsketting an sich betekent niet heel veel. Het is net als andere sieraden vooral een versiering van je lijf. En het laat je zwangere buik opvallen. Het laat zien dat je een trotse aanstaande mama bent. Maar er zijn ook zwangerschapskettingen die wel zin hebben. Dat zijn bola’s. Deze komen oorspronkelijk uit Mexico en laten tijdens beweging een zacht tinkelend geluidje horen. Dit hoort je baby in de baarmoeder ook en kan hem of haar geruststellen. Ook na de bevalling.

Ik vind het er altijd mooi uitzien, zo’n lange ketting met een hangertje op je buik. En ze zijn ontzettend leuk om cadeau te geven!

Lees ook: Je baby voelen tijdens de zwangerschap

Mooie sieraden

Er zijn voor zwangere vrouwen niet alleen mooie kettingen te vinden, maar je vindt van Proud MaMa ook hele leuke armbandjes, die je leuk kunt combineren met je zwangerschapsoutfit. Omdat ik tijdens mijn zwangerschap nog als gastouder werkte, waren sieraden op dat moment niet aan mij besteed. Maar ook als je je minder goed voelt tijdens de zwangerschap, kan mooi aankleden, opmaken en het dragen van sieraden je net wat beter voelen.

Win een zwangerschapssieraad naar keuze

Speciaal voor 1 van de lezers van mijn blog, mag ik een zwangerschapssieraad naar keuze weggeven t.w.v. € 30,00. Je mag zelf iets uit de webshop kiezen. Wat je hiervoor moet doen?

  • Laat in een reactie onder deze blog weten dat je meedoet en voor wie (dit mag ook voor iemand anders zijn!)
  • Reageer met een geldig e-mailadres
  • Om extra kans te maken reageer je onder de Facebookpost op mijn Facebookpagina.

Meedoen kan t/m donderdag 24 augustus. Na 24 augustus stuur ik de winnaar een persoonlijk mailtje. Veel succes allemaal!

Let op: Je maakt alleen kans op deze toffe prijs door de Facebookpagina van MamaKletst te liken. De actie loopt tot en met donderdag 24 augustus 2017. De winnaar krijgt na 24 augustus een e-mail. Reageer binnen 48 uur na ontvangst van deze e-mail, wanneer je dit niet doet, zal ik een andere winnaar kiezen. Winnaars worden getrokken door middel van Random.org.

Droeg jij zwangerschapssieraden tijdens je zwangerschap?

7 gedachten over “Zwangerschapskettingen, een mooi sieraad voor tijdens de zwangerschap”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om je de beste surfervaring mogelijk. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Accepteren" hieronder dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten